Rækkehuse til leje og salg i Lem St

Se rækkehuse til leje og salg i Lem St herunder. Hvis du er interesseret i at købe eller leje et rækkehus på listen herunder, så tryk på overskriften for at komme videre. Held og lykke med jagten på dit nye rækkehus! Mere info om rækkehuse til leje og salg i Lem St.

Rækkehus.com samler ledige rækkehuse, således at du kun behøver at lede ét sted, når du leder efter dit nye rækkehus. Hvis du skal udleje eller sælge et rækkehus kan du oprette den direkte her, så kommer den automatisk på Rækkehuse.com. Brug søgefunktionen herunder til at fremsøge præcis det rækkehus som du søger.

 

Rækkehus.com samler ledige rækkehuse, således at du kun behøver at lede ét sted, når du leder efter dit nye rækkehus. Hvis du skal udleje eller sælge et rækkehus kan du oprette den direkte her, så kommer den automatisk på Rækkehuse.com. Brug søgefunktionen herunder til at fremsøge præcis det rækkehus som du søger.

 

Hvilken størrelse søges?Størrelse
Yderligere filtreringerFilter
Leje per måned
Salgspris
Filtrer søgningSøg
1 rækkehuse

Statistik over udviklingen i ledige rækkehuse i Lem St over den sidste måned

Herunder ser du udviklingen i udbuddet af ledige rækkehuse i Lem St over den sidste måned. I den første kolonne ser du datoen. I den anden kolonne ser du det samlede antal ledige rækkehuse i Lem St på datoen. I den tredje kolonne ser du antallet af nye rækkehuse i Lem St der er udbudt på datoen. I den fjerde kolonne ser du antallet af rækkehuse i Lem St der er udlejet eller solgt på datoen. Se også samlet statistik over alle udbudte rækkehuse i Lem St over tid, samlet statistik over nye rækkehuse i Lem St over tid, samlet statistik over udlejede rækkehuse i Lem St over tid,samlet statistik over alle udbudte rækkehuse til salg i Lem St over tid, samlet statistik over nye rækkehuse til salg i Lem St over tid, samlet statistik over solgte rækkehuse i Lem St over tid.

Dato Alle udbudte rækkehuse Nye udbudte rækkehuse Udlejede og solgte rækkehuse
20. juli 2024 1 0 0
19. juli 2024 1 0 0
18. juli 2024 1 0 0
17. juli 2024 1 0 0
16. juli 2024 1 0 0
15. juli 2024 1 0 0
14. juli 2024 1 0 0
13. juli 2024 1 0 0
12. juli 2024 1 0 0
11. juli 2024 1 0 0
10. juli 2024 1 1 1
22. juni 2024 1 0 0
21. juni 2024 1 0 0
20. juni 2024 1 0 0

Statistik over udbuddet af rækkehuse i Lem St

I nedenstående tabel ser du en række data om udbuddet af ledige rækkehuse i Lem St over den sidste måned. Se også samlet statistik over alle udbudte rækkehuse i Lem St over tid, samlet statistik over nye rækkehuse i Lem St over tid, samlet statistik over udlejede rækkehuse i Lem St over tid, samlet statistik over alle udbudte rækkehuse til salg i Lem St over tid, samlet statistik over nye rækkehuse til salg i Lem St over tid, samlet statistik over solgte rækkehuse i Lem St over tid.

Rækkehuse
Antal ledige boliger 1
Antal nye boliger siden i går 0
Antal udlejede og solgte boliger siden i går 0
Ledige m2 i alt 95

Find et rækkehus i Lem St

Når du søger efter et rækkehus i Lem St, er det vigtigt at du danner dig et overblik over hele markedet for ledige rækkehuse. Vi giver dig dette samlede overblik over stort set alle rækkehuse til leje og salg på markedet, og gør det let for dig at finde et rækkehus til leje eller salg i Lem St, der passer til dine ønsker og behov ifht. størrelse, pris, indretning, beliggenhed mv.

Hvis du har brug for hjælp i din søgning, så kontakt os via denne side.

Få overblik over ledige rækkehuse i Lem St

Når du leder efter et nyt rækkehus i Lem St er det vigtigt at du danner dig et overblik over hele markedet for ledige rækkehuse. Vi giver dig dette samlede overblik, og gør det let for dig at finde et rækkehus, der passer til dine ønsker og behov ifht. størrelse, pris, indretning, beliggenhed mv. Vælg dine kriterier i søgefunktionen herover for at finde rækkehuse til leje eller salg i Lem St, som passer til dig.