Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:

Rækkehus til leje, Odense SØ, Slagkrogen 44

slagkrogen 44, 5220 Odense SØ
 • Rækkehus til leje
 • 99 m2
 • 11.200 kr. per måned
Rækkehus til leje, Odense SØ, Slagkrogen 44
slagkrogen 44, 5220 Odense SØ
 • Rækkehus til leje
 • 99 m2
 • 11.200 kr. per måned
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Rækkehus til leje, Odense SØ, Slagkrogen 44

Fakta

Vis på kort
 • 2850560
 • Rækkehus
 • 99 m2
 • 3
 • 1.9.2024
 • 11.200 kr.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Fantastisk nyrenoveret rækkehus beliggende i Odense SØ

Velkommen til dette smukt renoverede dobbelthus, der over de seneste år har gennemgået omfattende forbedringer og opdateringer. Når du ankommer til huset, bliver du straks mødt af en charmerende, overdækket lækrog foran huset, hvor man kan nyde hyggelige stunder udendørs.

Træd ind i entréen, hvor du finder praktiske skabe til opbevaring af overtøj og sko. Til venstre for hoveddøren er der et ekstra badeværelse med separat indgang. Dette badeværelse er udstyret med en bruser og vaskefaciliteter, hvilket gør det ideelt til gæster eller som et praktisk vaskerum.

Fra entréen bevæger du dig videre ind i huset, er huset udstyreret med endnu et moderne badeværelse med brus. Herefter åbner rummet sig op til det lyse og indbydende køkken-alrum. Køkkenet er helt nyt og byder på masser af skabsplads samt nogle unikke og interessante materialevalg, som virkelig giver rummet karakter. Spisebordet og stolene, som følger med huset, er specielt udvalgt til netop dette køkken-alrum.

Stuen, som er forbundet med køkkenet, er rummelig og har plads til både spiseafdeling og en hyggelig TV-krog. Fra stuen er der udgang til en ældre, men brugbar udestue, hvor du kan forlænge sæsonen og nyde haven selv i køligere måneder.

Soveværelset er udstyret med en praktisk skabsvæg og har direkte adgang til baghaven, hvor en dejlig terrasse og blomsterbede venter på at blive nydt. Herudover er der to fine børneværelser, som giver rigelig plads til familien.

Huset ligger i et attraktivt og familievenligt område, der tilbyder en god blanding af ro og bekvemmelighed. Området er fantastisk for naturelskere som sætter pris på grønne områder, og parker, perfekt egnet til gåture, løbeture eller bare, at slappe af i, som netop dette område er kendt for.

Området har gode faciliteter tæt på blandt andet Rosengårdscenteret, som er et stort shoppingcenter, med dagligvareindkøb, shoppingmuligheder og restauranter. Den offentlige transport ligger også lige i nærheden som fragter dig direkte ind til Odense C og generelt hele Odense.

Dette fantastiske rækkehus udlejes fra 1. september det kan lejes ubegrænset, dog min. 1 år..

Forbrug betales ud over huslejen.

Depositum: 3 måneders leje.

Information og data

Dette rækkehus til leje ligger på slagkrogen i Odense SØ. Odense SØ har postnummeret 5220, og ligger i kommunen Odense, som ligger i Odense. Boligen er i alt 99 m2 fordelt på 3 separate værelser. Boligen udlejes som almindelig lejebolig. Overtagelsesdatoen er 1.9.2024. Huslejen for rækkehuset er 11.200 kr. per måned.

Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.